Tovább könnyíti az Apple az Androidról való átállást

Tech Hírek   |   2015.06.09 - 11:40   |   Írta: B Ádam   |   691

move-to-iOS

A cupertinói cég egy új alkalmazást fejlesztett ki, amelynek segítéségével az Androidos felhasználók könnyebben válthatnak iPhone-ra.

A „Move to iOS” nevű applikáció a tegnap bejelentett iOS 9-cel együtt érkezik. A lényege, hogy mind a régebbi Android és az új iOS eszközre is fel kell telepíteni, ezt követően pedig a felhasználó át tudja másolni a fontosabb dolgait, vagyis a telefonkönyvet, üzeneteket, fotókat és videókat, internetes könyvjelzőket, e-mail fiókokat, naptárakat, háttérképeket, zeneszámokat és az elektronikus könyveket. A Move to iOS ráadásnak az összes olyan ingyenes alkalmazást felajánlja letöltésre, amelyek az előző eszközön megtalálhatóak voltak (amennyiben nincs pontosan ugyanolyan app iOS-re, kapunk egy hasonlóról ajánlást), míg a fizetőseket felveszi az iTunes kívánságlistára.

Az Apple ezzel a húzással megütheti a főnyereményt, mivel az eddiginél is több androidos felhasználót csábíthat át magukhoz, feltéve, hogy valóban könnyen használó és megfelelő működésű lesz a Move to iOS.

Forrás: cultofmac.com

Kapcsolódó cikkek: Már most telepíthetjük az iOS 9 bétát


Kommentek megjelenítése