Ezért kaptak a sztárok arany Apple órákat?

Tech Hírek   |   2015.05.31 - 20:18   |   Írta: Pausch Rita   |   1156

Több előadóművész is már exkluzív Apple Watch-ban virított, amikor a „halandók” számára még csak elővásárlási lehetőség sem volt. Gyanítani lehetett, hogy valami más is áll az Instagram és Twitter képek mögött, mint puszta gerilla marketing.

watch celeb r2

Az a pletyka járja, hogy az Apple épp tárgyalásokat folytat több előadóművésszel is az iTunes Rádióban való lemezlovaskodásról. Köztük van Drake, Pharell, de még David Guetta is. Drake esetében 19 millió dollár is szóba került, ami valljuk be nem kis összeg.    

Az új, lehetséges Dj-k mellett a kiadókkal is tárgyalások folynak. Az új szolgáltatásnak ugyanis az első három hónapban, kipróbálásra ingyenes lenne és az Apple azt szeretné elérni, hogy ez idő alatt a kiadók ingyen biztosítsák a tartalmakat. Egyelőre arról semmi hír, hogy ebbe bármelyik lemezcég is belement volna, de az idő fogy és mivel a szolgáltatás június 8-án debütál, addig mindenképpen történnie kell valaminek.

Az almás cég egyszerre ügyködik az iTunes Rádión és az Apple Music elnevezésű projekten (utóbbi iOS és Android készülékekre is). Meglátjuk mi sül ki mindebből.  

Forrás: 9to5Mac


Kommentek megjelenítése