Első benyomások az Apple Watch-ról

Tech Hírek   |   2015.04.25 - 05:56   |   Írta: B Ádam   |   873

applewatch unboxing

Míg az első vélemények már két héttel ezelőtt megjelentek a szakértőktől, a nagyközönség csak most próbálhatja fel először az órát, kiszélesítve ezzel az első benyomások palettáját.

Több felhasználó is arról írt különböző fórumokon, hogy a kicsomagolás meglehetősen egyedi ezen új Apple termék esetében. Emellett többen arról számoltak be, hogy a cég e-mailen keresztül felkínál egy online segítséget a személyes beállításokhoz, illetve az óra és az iPhone összekapcsolásához.

Külön kiemelik, hogy mennyire kényelmes viselni a készüléket, egy MacRumors olvasó például korábban úgy tervezte, hogy csak sportolásnál venné fel, de a Watch „minősége és tökéletessége” arra ösztökéli, hogy rendszeresen hordja.

http://youtu.be/9xCPnT-UsUU

Persze jeleztek problémákat is, egyesek szerint a párosítás nem megy olyan egyszerűen mint kellene, míg mások zenei lejátszási lista szinkronizálásának a hosszú időtartamát róják fel az Apple-nek.

Aki tervezi, hogy beszerez egy Apple Watch-ot, annak érdemes ellátogatnia több Apple fórumra, ugyanis ott az átlag felhasználók által írt kritikák hasznosabb képet adhatnak nekünk a hivatalos teszteknél.

Forrás: macrumors.com


Kommentek megjelenítése