Több mint 3.000 alkalmazással startol az Apple Watch

Tech Hírek   |   2015.04.24 - 08:51   |   Írta: Máté Gergő   |   939

Néhány üzletben már megtalálható az Apple Watch és több applikációt használhatunk vele, mint vártuk.

apps-for-days

Azoknak sem kell csüggedniük, akik még nem kapták meg az okos órájukat, sőt a kíváncsiak is nyugodtan megnézhetik az iPhone-on is működő Apple Watch App Store-t bemutató programot. Az almás óra App Store-ja a mai reggelen kezdte meg működését és az Apple szerint máris 3.000-nél több alkalmazás várja a felhasználókat.

A fejlesztőknek pár hete lehetőségük nyílt a saját alkalmazásaikat finomítani az Apple Watch-ra. A tegnapi napon a WatchAware 2.248 darab applikációt jegyzett, de a Wall Street Journal szerint az okos óra startjával 3.000-nél is többre számíthatunk.

Előkelő helyen szerepel a Work (munka), Creativity (alkotó/kreatív), Travel (utazás), Health & Fitness (egészség és sport), Communication (kommunikációs) és Family (család) kategóriák, továbbá szerepelnek olyanok is, mint a Healthy Living (egészséges életmód), Go (közlekedés) valamint a Savvy Shopping (spórolás) és a Weather (időjárás). Ezen felül persze számíthatunk játékokra. Az Apple Watch applikáció megnyitásával (az iPhone készülékünkről) rögtön megkezdhetjük a programok böngészését.

Forrás: cultofmac.com

Kapcsolódó cikkek:

Pénteken érkezik az Apple Watch a kiválasztott üzletekbe

Megváltozott az Apple Watch szállítási státusza

Csúszik az iMac-ek szállítási ideje


Kommentek megjelenítése