Fura megoldás az Apple Watch Sport-nál

Tech Hírek   |   2015.04.12 - 17:20   |   Írta: Máté Gergő   |   851

Már megkezdődtek az Apple Watch modellek előrendelései és bizony némelyik változatra akár egészen Augusztusig várhatunk. Jobb a helyzet a Sport modellnél, ez néhány szerencsésnek már meg is érkezett. Sajnos azonban néhányunk számára csalódást okozhat, hogy a beígért két teljes értékű szíjat nem cserélgethetjük kedvünkre másokkal.

Watch1

Az alapvető problémát az okozza, hogy az S/M és M/L-es méretű szíjakként nem négy alkatrészt kapunk (amellyel már bőven megoldható lenne a variálás) hanem csak hármat: két szíjat, melyeken ott sorakoznak a lyukak és egy bújtatós részt.

Így kellemetlen helyzetbe került például az a Bandswapper névre keresztelt oldal is, melynek funkciója pontosan az lenne, hogy a vásárlók a későbbiekben cserélgethessék a szíjakat, amennyiben más színűt szeretnének.

A Techcrunch szerint a megerősítette, hogy ebben a formában csak három alkatrészt kapunk, igaz a szíjakat két különböző hosszúságban. A Bandswapper-nek emiatt csak akkor lehet létjogosultsága, ha az emberek rájönnek miképpen tudnák megoldani a szíjcseréket.

Forrás: cultofmac.com

Kapcsolódó cikkek:

Máris csúszásban: megkezdődtek az Apple Watch előrendelések

Kínában máris hiánycikk az Apple Watch

 


Kommentek megjelenítése