Ezt hallgasd! iFrogz InTone EarBuds

Tech Hírek   |   2015.04.11 - 19:48   |   Írta: Máté Gergő   |   1068

Fülhallgatóból rengeteg van a piacon és kétségtelen, hogy számos tényező alapján választhatunk. Ha azonban a fő szempont, hogy az eredeti Apple Earpods-hoz hasonló legyen, akkor az iFrogz InTone EarBuds az egyik legjobb termék. A Stylebolt jóvoltából kipróbálhattuk az 1,25 méteres lapos vezetékkel rendelkező fülhallgatót, mely külsőre nagyon hasonló az Earpods-hoz, de fehér mellett fekete színű is.

ifrogz-intone-osszes

Mivel a csatlakozója egy teljesen átlagos 3,5 mm-es Jack dugó, ezért nem csak az Apple készülékeihez, de szinte bármilyen telefonhoz és egyéb eszközhöz használhatjuk. Az egyetlen különbség az eredeti almás fülhallgatóhoz képest a csatlakozóval kapcsolatban a formája, az ugyanis L-alakban végződik. A távirányító és a mikrofon egy gombban kapott helyet.

ifrogz2

Belülről egy 14mm-es membrán gondoskodik a hangzásról beépített zajszűrővel. Véleményem szerint rock zene hallgatása közben az iFrogz fülhallgató kellemesebb hangzást biztosított, mint az Apple saját terméke. Mérsékelt ára miatt csak ajánlani tudom.

ifrogz1

Technikai jellemzők:

    1,25 m hosszú, lapos kábellel

    3,5 mm-es Jack dugóval csatlakoztatható szinte bármelyik telefonhoz és lejátszóhoz

    32 Ohm impedancia

    Átviteli sáv: 20 Hz - 20 kHz

    14 mm-es membrán beépített zajszűrővel

    Távirányító és mikrofon egy gombban

    Érzékenység: 100 dB +/- 3 dB 1 kHz-nél

A termék ára a következőképpen alakul a Stylebolt-nál:

iFrogz InTone EarBuds mikrofonos fülhallgató: 5.980 Ft


Kommentek megjelenítése