A hét legjobb kiegészítője: Nike Diamond iPhone karpánt

Tech Hírek   |   2015.03.28 - 11:10   |   Írta: Máté Gergő   |   4626

 

DSC03504

A Stylebolt jóvoltából kipróbálhattuk a Nike Diamond iPhone karpántjait. Ezeket az edzéshez tervezett abszolút vízálló telefonvédőket iPhone 6, 5 és 5S készülékekhez egyaránt használhatjuk.

diamondgreen

Okos telefonunk rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, mely ideálisan használható az edzések során, de sokan félnek, hogy a drága készülék megsérül vagy beázik. A Nike ezúttal sikeresen eloszlatta a félelmeket, hiszen a Diamond karpánt teljes biztonságot nyújt az aktív mozgás során. Az átlátszó felület az érintőképernyő használatát teszi lehetővé. Ezzel megvoltunk elégedve, hiszen egyáltalán nem gátolta a kezelést.

diamond5s

Kulcsaink, aprópénzünk és kisebb tárgyaink számára is ideális zugot nyújt a ráhajtható hátsózseb. A tervezők úgy gondolták, hogy a készülék túlhevülése egy zárt tokban nagy problémát jelenthet, ezért nagy hangsúlyt fektettek a szellőzőcsatornák kialakítására. A jelenséggel sokan találkozhattunk már, hogy egy tokból kivéve az akkumulátor szinte teljesen forró. Nos, jó hír, hogy ez a Diamond karpánt esetében nem áll fenn.

diamondrose

Ha mindehez hozzávesszük, hogy a kinézete is tetszetős, akkor nem is csoda, hogy végül úgy döntöttünk ez a hét kiegészítője. Az Április 19-én megrendezésre kerülő iRun futóversenyre való felkészülésre mindenképpen csak ajánlani tudjuk a Nike újdonságát.

DSC03488

A termék megvásárolható a Stylebolt-nál a következő árakon:

Nike Diamond karpánt iPhone 5/ 5s készülékhez: 9,980 Ft

Nike Diamond karpánt iPhone 6 készülékhez: 11,980 Ft

Kapcsolódó cikkek:

Április 19-én kerül megrendezésre az iRun amatőr futóverseny


Kommentek megjelenítése