Még okosabb lesz a Siri az iOS 8.3-ban

Tech Hírek   |   2015.03.22 - 06:50   |   Írta: Zoltan C   |   1218

siri-siri

Apró, de annál hasznosabb változtatást eszközölt az Apple a Sirivel indított hanghívásban. Az iOS 8-cal már a "Hey Siri" mondatra "felébreszthettük" kis asszisztensünket, amikor az töltőn volt. Viszont, ha ekkor kértük meg, hogy hívjon fel valakit, akkor a hívás nem lett automatikusan kihangosítva. A legújabb felhasználói tapasztalatok alapján, az iOS 8.3-ban ezen változtattak. Ezentúl, ha szóban indítjuk a hívást, akkor ki is lesz automatikusan hangosítva a beszélgetés.

img 0498img 0499

A mellékelt képeken jól látszik a különbség a jelenleg mindenkinek elérhető 8.2 és a még csak bétateszt fázisban lévő 8.3 között - aminek hivatalos megjelenéséről még nincs hír. Ezzel az új frissítéssel egyébként Siri megtanul még egy csomó új nyelven, továbbá új emojik, könnyebb szinkronizálás Google fiókokkal és a CarPlay is érkezik.

Ugyan a most tárgyalt verzió is csak béta verzió még, de Cupertinóban nem állhat meg az élet. Ezerrel dolgoznak már az iOS 8.4-en és 9-en. A 8.4 hozhatja el az Apple zenei stream szolgáltatását, a 9-es pedig rengeteg bugot és teljesítménnyel kapcsolatos problémát lesz hivatott orvosolni.

Forrás: 9to5mac.com

Kapcsolódó cikkeke: Siri magyarul?

Sirivel felszerelt Apple TV érkezhet

Siri esti mesét is olvas


Kommentek megjelenítése