Harmincnapos üzemidővel érkezik a Vector okosórája

Tech Hírek   |   2015.03.21 - 20:44   |   Írta: B Ádam   |   1654

vector-watch

Nem csupán a Tag Heuer Android Wear készülékét jelentették be az idei Baselworldön. Érkezik ugyanis egy újabb luxus okosóra, a Vector Watch, amely kétféle változatban lesz kapható, a Luna névre keresztelt kerek, míg a Meridian nevezetű téglalap alakú előlappal.

Az okosóra létrehozóinak nevei között olyan emberek szerepelnek, mint a Timex korábbi vezérigazgatója, Joe Santana és a Nike ex-dizájnere, Steve Jarvis. Ami a funkciókat illeti, az óra képes lesz üzenetek megjelenítésére, illetve IFTTT szolgáltatással is rendelkezik majd, a legjobb dolog mégis a készülék üzemideje, hiszen egyetlen feltöltéssel akár 30 napos üzemidőt is kaphatunk.

vectorwatch 2

A Vector Watch nem csupán az iPhone-okkal és iPadekkel, hanem az Android –és Windows operációs rendszert használó eszközökkel is kompatibilis lesz. Várhatóan a nyár végén kerül a boltokba, azonban már most elő lehet rendelni. A Luna változat ára 349, míg a Meridiané 199 dollár lesz. Az előrejelzések szerint lesznek cifrább modellek is rozsdamentes acél házzal és szíjal, ezek egy kicsit többet fognak kóstálni.

http://youtu.be/pbaUEtQW1-k

Forrás: engadget.com

Kapcsolódó cikkek: A Tag Heuer órája lehet az Apple Watch riválisa


Kommentek megjelenítése