Kérem a következőt! Így vehetsz Apple Watch-ot

Tech Hírek   |   2015.03.19 - 11:38   |   Írta: Pausch Rita   |   737

Most derül csak ki, milyen nehézségeket is okoz egy luxustermék bevezetése egy cégnek, ha eddig nem ezzel foglalkoztak. Miközben Steve Jobs forog a sírjában, azon Apple vásárlóknak, akik az üzletekben szeretnék magukévá tenni az órákat, már egy egészen új koncepciót dolgozott ki az Angela Ahrendts vezette kiskereskedelmi részleg.

watch showroom

Mivel a Watch a helyszínen próbát igényelhet, ezért április 10-től időpontok foglalhatóak az üzletekbe. Az Apple, a magyar egészségügyi rendszer megalkotóinak tanácsait felhasználva, kidolgozta a 15 perces szisztémát. (Ami a magyar vonatkozást illeti, az csak vicc.) Egy-egy vásárlónak ugyanis ennyi idő áll rendelkezésére, hogy egy eladó kíséretében próbaorgiát tartson, majd kiválassza a neki megfelelő modellt, amit aztán április 24-től meg is vásárolhat.

Gondolva azokra, akik nem lógnak az Apple híreken naphosszat, a betévedő ügyfeleknek is tartanak fent azért időpontokat, korlátozott számban. Viszont senki sem sétálhat be és tapizhat csak úgy egyedül, mindenki kap a nyakába lihegő eladót a limitált időre, amit Watch társaságban tölthet.

Minden üzletben legalább 10 órapróba-állomás lesz, úgyhogy azért meglehetősen sok embert ki tudnak majd szolgálni, még ilyen szabályozott körülmények között is.

Az eladók nagy örömére ezeket az asztalokat április 9-10. közötti éjszakán helyezik el az üzletekben és a személyzet külön, egyelőre titkos Apple Watch kiképzést is kap. Az már most tudható, hogy a Watch eladógárdát négy zónába sorolják, mindenkinek más-más feladatok jutnak majd, de az arany okosórák vásárlóinak egy külön exkluzív, szakértői eladócsapat keresi majd a kegyeit.   

Forrás: CultofMac


Kommentek megjelenítése