Tedd el (vagy le) és töltsd!

Tech Hírek   |   2015.03.06 - 21:16   |   Írta: Pausch Rita   |   1272

Jó, jó tudom. A nőknek más fogalmai vannak a dolgok hasznosságáról, mint a férfiaknak. Ez a cucc viszont tényleg a kellemes és a hasznos is egyben, legalábbis egy nőnek biztosan...

ever1

Ugyanis, ha rólunk nőkről van szó, melyik az a kiegészítő, ami tuti van nálunk? Bingó! A táska. Ott lóg a vállunkon, átvetve viseljük, vagy akár t-rex módra közlekedünk behajlított karunkon fityegő táskáinkkal. Van egészen olcsó műbőr, van egy autó árát megközelítő márkás, de hogy ezt a jópofa (és hasznos) funkció beletegyék egy táskába, eddig csak ennek az egy cégnek jutott az eszébe.

                                          ever4ever3

Az Everpurse táskákkban ugyanis kialakítottak egy zsebet, amibe elhelyezve a telefont, menet közben töltődik. Akinek ilyen táskája van, annak nincs több ijedelem útközben, hogy pont most fog lemerülni. Mivel táska úgy is kell, a telefont is gyakran tartjuk benne és az egyszerű, de divatos forma és színek is jól passzolnak a legtöbb összeállításhoz, így nem túlzó azt mondani, hogy az egész ötlet telitalálat.

ever2

Az pedig már csak hab a tortán, hogy ha éjjel szívesebben nélkülözzük a telefont, elég csak a táskában hagyni és, ha abból már kifogyott a szufla, akkor egy vezeték nélküli töltőlapra helyezve így is tölthető. Jó, hát olcsónak nem nevezhető, de ettől még szuper. 


Kommentek megjelenítése