A vártnál többet bírhat az Apple Watch

Tech Hírek   |   2015.03.07 - 18:21   |   Írta: Máté Gergő   |   922

Az Apple igen csendes a Watch akkumulátor üzemidejével kapcsolatban a szeptemberi bemutató óta. Érkeztek olyan beszámolók, melyek szerint az almás cég viselhető eszköze alig 2,5 óráig bírja a megterhelő használatot és ez bizony lelombozta a vásárlóközönséget. Azonban a TechCrunch szerint az üzemidő jobb lesz a vártnál.

apple-watch

Tim Cook azt mondta, hogy a Watch tulajdonosoknak minden éjjel fel kell majd tölteniük az óráikat. Ez persze nem azt jelenti, hogy az akkumulátor teljesen lemerül a nap közepére. Az Apple Watch-ot kipróbálok jelezték, hogy egy hosszú nap végére átlagosan még 25% energia marad benne.

„Az akkumulátor üzemideje sokkal jobb annál, mint ahogy azt néhányan állítják, az Apple is tesz ennek érdekében” – írta a TechCrunch munkatársa, Matthew Panzarino. Szerinte az átlagos használat mellett bőven marad 25%-nyi energia, amely azt jelenti, hogy kitart egy napig. A teljes feltöltése pedig 2 óra alatt megvalósítható. Panzarino külön kiemeli, hogy mennyi időt spórol meg a Watch az iPhone nézegetéséből: állítólag egyesek már szinte alig használják magát az okos telefon készüléket napközben, annyira helyettesíti a Watch (és az arra érkező értesítések).

Leghamarabb a hétfői Apple Watch eseményen győződhetünk meg a jelentés igazságtartalmáról.

Forrás: cultofmac.com

Kapcsolódó cikkek:

Varázslat? Az Apple aranya kétszer jobb!

Már épül az Apple esemény helyszínén a díszlet

5 milliárd dollárt hozhat az arany Apple Watch

 


Kommentek megjelenítése