Három új alkalmazást adott ki az Apple és az IBM

Tech Hírek   |   2015.03.05 - 19:45   |   Írta: B Ádam   |   857

apple-ibm

A két vállalat júliusban jelentette be az együttműködési megállapodást, melynek eredményeképpen tavaly tíz applikációval rukkoltak elő a felek.

A héten újabb három alkalmazás vált elérhetővé, ezek a bankokat, a légitársaságokat és a kiskereskedelmi iparágakat célozzák meg.

Az első új applikáció a Passenger Care, amely a légitársaságok ügyfeleinek könnyíti meg az utat, így azok kényelmesebben és személyre szabottabb funkciókkal élvezhetik a repülést. A Dynamic Buy gazdagítja a kiskereskedelmi kategóriát, ezzel az üzletek azonnali információt kapnak a vásárlási szokásokról, illetve az eladási teljesítményt is követhetik. A banki ágat az Advisor Alerts-cel turbózták fel, ez az alkalmazás a pénzügyi szakembereknek lehet hasznos, akik a legfrissebb piaci híreken keresztül az ügyfelekkel kapcsolatos ügyintézésig rengeteg dologra használhatják a programot.

A három új iOS app hétfőtől érhető el, az American Eagle Outfitters, a Sprint, az Air Canada, a Banorte és 50 másik ügyfél már el is kezdte használni őket.

Forrás: cultofmac.com

Kapcsolódó cikkek: Gyümölcsözik az Apple és az IBM együttműködése

Történelmi leépítésre készül az IBM


Kommentek megjelenítése