Március 9-én érkezhet a 12 colos MacBook Air!

Tech Hírek   |   2015.03.04 - 10:50   |   Írta: B Ádam   |   983

macbookair 12inch march9

Egy Apple-höz közel álló forrás szerint a cég a jövő hétfői (Spring forward) eseményén mutathatja be a nagyérdeműnek az új, 12 colos ultravékony MacBook Airt.

„Sokan azt várják, hogy az Apple a Watch-ra fogja helyezni a hangsúlyt, azonban a The Michael Report belső információkra alapozva úgy tudja, hogy a cupertinói vállalat most fogja leleplezni a régóra várt Retina MacBook Airt.”

Ezt a hírt már csak azért is illik komolyan venni, mert a The Michael Report rendkívül hiteles szokott lenni ilyen ügyekben, minden forrást alaposan leellenőriznek.

Konkrét hírek eddig nem voltak a készülék megjelenésével kapcsolatban, egyes pletykák csupán a tavaszi megjelenésről szóltak, míg a KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo márciusi kiadást jósolt a MacBooknak. Egy biztos, március 9-én mindenre fény derül.

Az új generációs MacBook Air nagyfelbontású retinakijelzővel és egy új Broadwell Core M processzorral lesz felszerelve, amely lehetővé teszi a készülék vékony, ventilátor nélküli kialakítását. Szó van arról is, hogy az Apple mindössze egy fejhallgató porttal, egy pár mikrofonnal és egy USB 3.1-es Type C csatlakozóval szereli fel az új gépet, a csatlakozást és a töltést az USB-porton keresztül lehet majd megoldani.

Forrás: macrumors.com

Kapcsolódó cikkek: Jön, jön az Apple Watch esemény!

Almás pletykák: Touch ID-t kaphat az új MacBook Air

Gyorsabb ütemben készülnek az új, 12 colos MacBook Air gépek

Almás pletyka: ilyen lehet az új MacBook Air – fotók


Kommentek megjelenítése