Magyar iPhone fotósok munkái a HasználtAlmán

Tech Hírek   |   2015.03.02 - 19:17   |   Írta: Pausch Rita   |   1908

Mivel az Apple is elköteleződött az iPhone-nal készült fotók mellett, úgy döntöttünk ideje, hogy eleget téve korábbi felhívásunkkor tett ígéretünknek, közzétegyük lelkes és tehetséges olvasóink, szintén iPhone készülékekkel készített legszebb képeit.

hasznaltalma1

Mi is meglepődtünk, hogy hányan küldtetek nekünk képeket. Mindenkinek ezúton is nagyon köszönjük, hogy megtiszteltetek ezekkel minket! Örömmel vettük kedvenceitekről készített képeiteket is, hiszen mi is nagy állatbarátok vagyunk, bár ez alkalommal inkább művészi képeket kerestünk.

Ma közzétesszük annak a három iPhone fotósnak néhány képét, akiknek a munkái a legjobban tetszettek a HasználtAlma csapatának:

Pákai Ádám iPhone 5s-sel készíti a képeit, és az Aviary app-ot használja utómunkához. Instagramjára tölti fel a képeit: www.instagram.com/pakaiadam 

pakai1

pakai2

Erdei Anasztázia a Camera app-ot használja fényképezésre és szerkesztésre is, ahogy a mellékelt ábra mutatja, ilyen egyszerűen, de nagyszerűen is lehet ezt.

erdei1

erdei2

Schöberl Tamás képei igazán lenyűgözőek, igaz úgy tűnik, ő tapasztalt fotós. Olloclip 4-in-1 lencséket használ, a Camera, a Camera+ és Slow Shutter alkalmazásokkal fényképez, az utómunkákat VSCOcam, Snapseed, és Exposure appokkal végzi.
Elérhetőségei a következők: Instagram: @schoeberlt, EyeEm: eyeem.com/schoeberlt, Stockimo/Alamy (fotók megvásárlása): schoeberlt

shoberl1

shoberl2

shoberl3

shoberl4

shoberl5

HasznaltAlma.hu

Ash Hill Rd. Reading MA

IMG 0175

Még egyszer köszönjük minden beküldő képeit!


Kommentek megjelenítése