Így használd az iPhone 6 Pluszt egy kézzel!

Tech Hírek   |   2015.02.17 - 06:19   |   Írta: Zoltan C   |   2144

1. Tartsd az ügyesebbik kezedben

iphone-6-plus-home-screen-mac-keyboard-hero

Attól, hogy bal vagy jobb kezes vagy, még nem biztos, hogy abban is szereted tartani az telefonodat. Tapasztald ki számodra melyik a kényelmesebb mód, az elkövetkező tippeket pedig azzal a kezeddel már ki is próbálhatod

 

2. Markold feljebb

iphone-6-plus-low-middle-grip-hero

Hozzászokhattunk az eddigiekben, hogy alul fogjuk meg az iPhonet. Nos, az iPhone 6 Pluszt megéri fentebb megfogni. Így könnyedén elérhetővé válik a kijelző alja és teteje is.

3. Optimalizáld az appjaidat

left-right-dominant-icons-6-plus-mockup

Fogd az első pontban kiválasztott kezedbe a új 6 Pluszodat, majd a hüvelykujjaddal nyomogasd körbe a képernyőt. Na a hüvelyujjaddal ily módon bejárható területre pedig rendezd át a legtöbbet használt, legfontosabb appjaidat! Tehát ha például bal kézben fogod a telefont, akkor a képernyő bal alsó sarka helyezd "életed appjait".

4. A Home Gomb kétszeri érintése!

reachability iphone 6 mail hero

Ha nem tudunk minden fontos applikációnkat a könnyen elérhető zónába pakolni, akkor jön be a képbe az új home gomb kétszeri érintése funkciót. Mivel ez új, így még nem lesz reflexszerű az új felhasználónak. Ezért kell, hogy tudatosan szoktassuk magunkat ehhez az új funkcióhoz. Akárhányszor csak erőlködünk a képernyő felső részének elérésén, ne a másik kezünk jöjjön be a képbe, hanem próbáljuk meg inkább a home gomb kétszeri érintését! 

5. A csúsztatás

slide-motion-6-plus

Ahogy hozzászoktunk ehhez a monstrumhoz, egyre könnyebben hagyhatjuk tenyerünket relaxálni, ezáltal pedig a telefont fel-le csúsztatni. 

6. A fordítás

pinky-balance-6-plus

Hasonlóan az előhöz, csak itt tenyerünk izmaival oldalára állíthatjuk izmainkat. Elérhetővé válik az elérhetetlen és még Reachability sem kell.

7.  A megfelelő tok

apple leather case iphone 6 6 plus hero

Sokan csúszósnak találhatják a legnagyobb iPhonet. Ha egy vagy közülök, akkor bizonyára nagyon félsz az esetleges balesetektől. Erre egy vékony, de jól tapadó tok tökéletes megoldás lehet.

Természetesen nagyon várjuk a ti saját tippeiteket!

Forrás: imore.com



Kommentek megjelenítése