Okos tükör csajoknak

Tech Hírek   |   2015.02.12 - 10:07   |   Írta: Pausch Rita   |   1319

Arról, hogy okostelefon és okos óra már vannak fogalmaink. Az okos tükör viszont lehet, hogy okozhat némi fejvakarást. Mi lehet ez? Talán olyan, mint Hófehérke meséjében a királynő tükre? Lehet kérdezgetni és válaszol? Vagy szépíti a tükörképünket, hogy elégedettek legyünk? Mi a manót tud egy ilyen cucc?

pearl

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem! Feltöltött-e már az iPhone 6-om, vagy az iPad-em? Igen, kedves női olvasók. Lejárt az ideje a konnektorkeresésnek, vagy a töltőért kuncsorgásnak, illetve a töltőre várakozásnak a plázákban. Ez a kis cucc tényleg nagyon okos találmány. Az összes hordozható töltő az persze, de azért a legtöbb egy nem túl csinos és praktikus tömb formáját ölti, ez a darab viszont tényleg női táskába való kütyü.

Úgy hívják, hogy Pearl. Az egyébként led világításos kompakt tükör 3000 mAh-s külső töltő is egyben, de méreténél és formájánál fogva, könnyedén belehajítható egy  nesze-szerbe, egy farmer zsebébe vagy simán csak a rejtélyes női táska mélyére és szükség esetén – otthoni egyszeri feltöltéssel - kétszer is képes kakaót szolgáltatni a napi rutin rohanás közben a fáradó iPhone 6 készüléknek. Közben pedig nem kell várni, nem vagyunk helyhez kötve. Lehet viszont rúzsozni, akár szemöldököt igazítani, vagy sminkelni.

pearl-banner

Az ötlet két start up oldalon is sikeres kampányt zárt, most pedig már kapható a kész termék.  Ár-érték arány is tűrhető. Jelenleg az USA-ban 39 dollárért árusítják ezüst, arany és vörös színben.

http://youtu.be/ZXcOmnt7Lb8 


Kommentek megjelenítése