"Az Apple Watch-csal meg akarjuk változtatni az emberek életét"

Tech Hírek   |   2015.02.12 - 06:53   |   Írta: Zoltan C   |   718

applewatchpink

Mondta - sok egyéb más mellett - Tim Cook a Goldman Sachs éves technológiai konferenciáján. Ezen az eseményen szóba került az Apple elkötelezettsége a környezetvédelem mellett, visszatekintés a 2014-es termékekre és legfőképpen természetesen az Apple Watch is. Gary Cohn a Goldman Sachs operatív igazgatójának kérdésére, hogy az Apple Watch miben lesz más mint a versenytársai, Cook az MP3 iparral példálózott:

"Ha belegondolsz, anno az MP3 lejátszók közt sem az Apple volt az első. Rengetegen próbálkoztak, de a legtöbb felejthető kísérlet volt, rendkívül nehézkes kezelőfelülettel. Majdhogynem PhD kellett hozzájuk. Hasonlónak látom a mostani okosóra piacot. Tudjuk, hogy vannak okosórának nevezett eszközök, de szerintem te se tudnál megnevezni egyet sem. Egy sem volt, amely megváltoztatta volna az emberek életét. Az Applenél viszont ez a célunk. Meg akarjuk változtatni, hogy miként éled az életedet."

Cook tehát hiszi, hogy az Apple Watch pozitív irányban fogja megváltoztatni használói életét. Szerinte mindenki fog tudni találni valami számára nélkülözhetetlent a cég okosórájában.

Később Cook kiemelte a Watch rengeteg dizájn opcióját és az innovatív kommunikációs módokat, melyeket használni fog. Saját bevallása szerint, jómaga "folyton" használja Sirit a Watchján, illetve edzés közben minden aktivitását már a legújabb Apple üdvöskéjén követi. Kiemelte, mennyire remek amikor a Watch noszogat minket, hogy álljunk fel, mivel túl régóta ülünk. "Sok orvos szerint az ülés az új rák" - tudhattuk meg Cooktól. Mindenképpen van abban valami, amit mond, az aktív életmód mindenkinek hasznos. Tim szintén nem rejtette véka alá, mennyire izgatott a harmadik fél által fejlesztett appok miatt.

A hónap elején már megtudhattuk, hogy még 2015 tavaszán kézhez kapjuk a Watchot, a kezdő ár pedig 349 dollár lesz az Államokban.

Forrás: macrumors

Kapcsolódó cikkek: Apple Watch vs Moto 360 képek és videó

A TAG Heuer fejese is hordhat Apple Watch-ot

Egy napig se bírja az Apple Watch?

Áprilisban jön az Apple Watch!


Kommentek megjelenítése