Almás pletykák: saját tv-szolgáltatás az Apple-nél?

Tech Hírek   |   2015.02.05 - 14:30   |   Írta: B Ádam   |   617

verge apple tvservice

A legújabb hírek arról szólnak, hogy az Apple saját televíziós-szolgáltatást tervez létrehozni.

A Recode értesülései szerint az almás cég nem saját tartalmú műsort, hanem más szolgáltatók csatornáit tenné közzé egy internetes szolgáltatáson keresztül. A tárgyalások már folynak az Apple és különböző szolgáltatók között, azonban az egyezkedések még korai szakaszban vannak, így egyelőre konkrét időpontot és árat nem lehet tudni.

Korábban már más is belevágott egy ehhez hasonló projektbe, elég a Dish Sling TV-jére (havi 20 dollár) vagy a Sony PlayStation Vue felhő alapú tv-szolgáltatására gondolni, utóbbi megjelenése az idei esztendő első negyedévére várható.

Az Apple szándéka egyértelműen az, hogy csatlakozzon a televíziós iparhoz, Tim Cook többször is kifejtette már ezt, tavaly pedig Eddy Cue nyilatkozta azt a jelenlegi tévés élményekről, hogy „egy fabatkát sem érnek” – finoman fogalmazva.

Nagy kérdés, hogy mi lesz az egészből, a tárgyalások zajlanak, és biztosak lehetünk benne, hogy hallani fogunk még a cég ezen projektjéről. Ti mit gondoltok, az Apple TV és az iTunes mellett az almások vajon elő tudnak állni az eddigieknél is jobb szolgáltatással?

Forrás: theverge.com

Kapcsolódó cikkek: Apple TV csatorna az iPad és Mac eseményről


Kommentek megjelenítése