A kiszivárgott Galaxy S6 megdöbbentően hasonlít az iPhone 6-hoz

Tech Hírek   |   2015.02.04 - 20:41   |   Írta: Máté Gergő   |   1177

A legújabb kiszivárgott képek alapján a Samsung Galaxy S6 kinézetében jelentős hasonlóságot mutat az Apple ősszel kiadott iPhone 6-osához. A Nowhereelse.fr mutatta be azokat a fotókat, melyeken az okos készülék lekerekített hátsó fém része látható.

galaxy-s6

Alaposabb vizsgálat után feltűnhet, hogy a Galaxy S6 jack csatlakozója, hangszórója, adatkábel bemenete és SIM kártya foglalata szintén az iPhone 6 részeire hasonlít. Még az antennakivágás is megegyezik, azonban a dél-koreaiak az eszköz az alján és a tetején helyezték el a bal vagy a jobb oldal helyett.

Elsőként a Korea Times jelezte, hogy az új Galaxy nagyon hasonlít majd az Apple készülékére, ezután bukkantak fel a képek.

„A Galaxy S6 két változatban fog bemutatkozni – egy lapos és kerekített kijelzőkkel” – mondta egy helyi alkatrész beszállító cég igazgatója a Korea Times-nak Kedden. „A felépítése fémből készül, ezért még jobban fog hasonulni az Apple utolsó modelljéhez”.

Emellett Quad HD kijelzővel, 64-bites Exynos processzorral, fejlesztett kamerával és újratervezett ujjlenyomat olvasóval száll majd ringbe. Továbbá (megdöbbentő módon) a Samsung is egy mobil fizetési szolgáltatás, a Samsung Pay bevezetéséről kezdett beszélni.

galaxy-s6-2

Jól látszik, hogy a Samsung elképesztő lépésekre szánta el magát, ennek hátterében pedig a piaci részesedésének csökkenése áll áll (ráadásul az Apple javára). Viszont ezekért jogi lépésekre számíthat a jövőben, hiszen nézzünk a képre, nehéz azt mondani, hogy nem hasonlít erőteljesen az iPhone 6-ra.

A Galaxy S 6 debütálására Március elsején kerül sor a Mobile World Congress-en Barcelonában.

galaxy-s6-4

galaxy-s6-1

galaxy-s6-3

Forrás: idownloadblog.com

Ui: Azért ezeket a híreket kezeljük fenntartásokkal, amíg a Samsung valóban be nem mutatja a Galaxy S6-ot.


Kommentek megjelenítése