Hamarosan érkezik az I Am Bread iOS-re, avagy irányítsunk egy szelet kenyeret!

Tech Hírek   |   2015.01.29 - 13:15   |   Írta: H.A   |   524

Igen jól olvastad, ebben a videó játékban egy szelet kenyeret kell irányítanunk, egy teljesen epikus utazásban azt elérve, hogy végre egy toast kenyér lehessünk. Az I Am Bread már Steam-en elérhető volt korábban, pontosabban tavaly decembertől. Most a Bossa Studios fejlesztői úgy döntöttek, hogy kiadják a játékot iOS-re is, amint befejezték a PC illetve Mac-es verzió készítését.

Ha láttad már vagy játszottál a vírusosan terjedő Goat Simulator-al (kecske szimulátorral), akkor nem kell bemutatnom ezt a játékot neked. Nyomkodod, majd a billentyűket a gépeden vagy a gombokat a kontrollereden, így mozgatsz, majd egy furcsán mozgó kenyeret amivel, mindenképp az a célod, hogy megpirítsd magad.

Íme itt egy videó, amiben láthatod ennek a folyamatát:

http://youtu.be/MwDhUt5ewKk

Furcsa játékok vannak és lesznek is mindíg, mint például a fizikai szimulációs game-ek, melyek nagyon divatosak és felkapottak manapság. A Dadliest Catch és a Goat Simulator, sok játékosoknak felkeltették érdeklődését. A két fejlesztő Oliver és Malford egy furcsa varázsát mutatja be a játéknak a trailer-ben.

A Bossa Studios korábban már kiadott egy érdekes szimulátort a Surgeon Simulator nevezetű játékot. A játékban egy mókás megközelítését élhetjük át a virtuális műtéteknek, különböző emberi és idegen testeken. Ez nem az első, olyan játéka a cégnek, mely végül iOS-re is megérkezett, így szinte biztos vehető, hogy legalább annyira fogjuk élvezni, mint az előző szimulátoros játékaikat.




Kommentek megjelenítése