Minden remek a The LEGO Movie videojátékban!

Tech Hírek   |   2015.01.24 - 12:57   |   Írta: H.A   |   758

Az Apple és a LEGO cég nem teljesen eltérőek, mint márkák. Nem vagyok biztos, abban, hogy melyiket szeretem jobban, talán az Apple-t, mert a LEGO-ból, már egy pár éve kinőttem, de azt tudom, hogy a tavalyi LEGO filmet imádtam.

A LEGO rajongók, végre zsebükben hordozhatják kedvenc játékukat, hiszen megérkezett a LEGO film videojátéka az iOS-re, mely lehetőséget ad arra, hogy végre játszhassák ezt a mókás és szórakoztató játékot iPhone-ukon és iPad-ükön. Lényegében ez egy portolt verziója az eredetileg kiadott játéknak a Nintendo 3DS-re és a PlayStation Vita-ra. A játék nem mondható drágának, hisz csak 4.99$, bár lehetséges, hogy egy két in-app purchase-hez (játékon belüli vásárláshoz) kell forduljunk a menet közben.

A game nagyjából a filmet követi és büszkélkedhet több, mint 90 játszható karakterrel (gondolom Batman, Superman, Gandalf a Zöld Ninja és még sok más…) illetve 40 különböző küldetéssel.

Íme a játék trailer-e:

http://youtu.be/nXZHZQULsf0

Ha játszottál már valaha LEGO játékkal, akkor valószínű, hogy nem kell semmilyen meggyőzés, ahhoz, hogy letöltsd ezt a játékot. Azoknak akik még soha nem játszottak LEGO játékkal elárulom, hogy ezek tele vannak komédiával, vicces megjelenésekkel és természetesen színes téglákkal, amik garantáltan elütik, majd az időnket.

Mielőtt bárki megkockáztatná, hogy leszedi, azt mindenképpen tudnia kell, hogy a játék nevetségesen sok helyet foglal, összesen 2.2GB-ot Wifi-ről töltve, köszönhetően a sok filmes jelenetnek.




Kommentek megjelenítése