A TAG Heuer fejese is hordhat Apple Watch-ot

Tech Hírek   |   2015.01.22 - 07:55   |   Írta: B Ádam   |   1264

Korábbi kritikái ellenére Jean-Claude Biver, a TAG Heuer igazgatója a Bloombergnek adott nyilatkozatában elárulta, hogy szívesen viselné az Apple új okosóráját.

biver apple watch

Az Apple Watch bejelentését követően nem mindenki került eufórikus hangulatba, a svájci luxusórákat gyártó TAG Heuer igazgatója, egyúttal ikonikus alakja, Jean-Clauder Biver például kijelentette, hogy az almások új készülékének nem lesz nagy vonzereje, illetve nem is tekintette vetélytársnak az okosórát.

Úgy tűnik azonban, hogy mostanra megváltozott Biver véleménye, sőt mi több, immáron egyenesen azt állítja, hogy hordani is fogja az Apple Watch-ot.

„Fantasztikusra sikeredett, hihetetlen eredmény ez. Nem csak a múlt, a kultúra és a hagyományok éltetnek, részese szeretnék lenni a jövőnek is. Az Apple Watch összeköt engem a jövővel, míg a mi óránk a történelemmel, az örökkévalósággal” – nyilatkozta Biver.

Mindez persze nem jelenti azt, hogy a TAG Heuer megfutamodna a vetélytárstól, a cég az előző hónapban jelentette be, hogy beszáll az okosóra bizniszbe, habár az új gyártmány valószínűleg nem kapja meg a „Swiss made” minősítést.

„Nem tudjuk elkészíteni a főegységet, a chipeket, az alkalmazásokat és a hardvert – ezeket senki sem tudja legyártani Svájcban. A hardver és a szoftver a Szilícium-völgyben fog elkészülni, de az óratest, a dizájn, a korona, az óra nagyobbik része svájci eredetű lesz” – tette hozzá az igazgató.


Forrás: idownloadblog.com

Kapcsolódó cikkek: Az Apple Watch már kapható! Vagy mégsem?

A svájci nagyágyú lesz a konkurencia

A TAG Heuer is beszáll az okosóra piacra


Kommentek megjelenítése