Hamarosan érkezik a 20 megapixeles HTC One M9

Tech Hírek   |   2015.01.20 - 12:41   |   Írta: Máté Gergő   |   865

Néhány hét múlva megérkezik az Mobile World Congress rendezvényre a HTC legújabb zászlóshajója és első viselhető eszköze.

htconem9

A HTC One M8 4 megapixeles kamerával rendelkezett, de a pletykák szerint az M9-es csúcsminőségű fényképezővel lesz ellátva.

Nincs könnyű helyzetben a HTC, a Samsung által uralt Android-os piacon egyre szűkül a tortaszelete, ám a tavaly debütáló HTC One M8-at váltó készülék végre kihúzhatja a bajból a tajvani vállalatot.

A Bloomberg szerint a HTC One M9 egy egészen elképesztő 20 megapixeles kamerát fog kapni. Ez éles váltás lesz az M8-as igen fejlett, ám 4 megapixeles kamerájához képest. Mint tudjuk a képminőség szempontjából nem kifejezetten a megapixelek száma a döntő és a HTC „ultrapixel” koncepciója is erre épített. Ezúttal viszont szakítanak a tervezettel, hiszen a piaci igény a nagy számokra van kiélezve.

Alátámasztásra került az is, hogy az új okos telefon külsőre nagyon hasonló marad a HTC M8-as modellhez és szürke, ezüst, valamint arany színben fog megjelenni. Belülről egy igazi sárkány, egy nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 810 processzor hajtja és a HTC Sense interfész legújabb verziója gondoskodik a képernyőműveletekről.

Régóta pletykálnak a HTC első okos órájáról is, mely végre belépőt jelent a cég számára a viselhető eszközök piacára. Hivatalos megerősítés nem érkezett, de a HTC valószínűleg Március elején fogja bemutatni eszközeit a Mobile World Congress 2015 rendezvényen.

Az MWC egy kereskedelmi show, ahol a főszerepet a telefonok, tabletek és a viselhető eszközök, valamint egyéb mobil technológiák kapják. Idén Barcelona-ban kerül megrendezésre Március 2 és 5-e között és szokás szerint hatalmas lepelrántások lesznek a megelőző napon is.

Forrás: cnet.com


Kommentek megjelenítése