Exkluzív fotók az új Montblanc okosóra szíjról

Tech Hírek   |   2015.01.20 - 08:51   |   Írta: B Ádam   |   1263

montblanc

A luxusóra-készítő Montblanc a hónap elején jelentette be új órászíját,  az erre feltehető külön eszköz több okostelefon-funkcióval lesz felszerelve, és az Apple Watch egyik vetélytársa lehet. A Watch-Insider blog egyik munkatársa, Alexander Linz volt az egyik első szerencsés, aki közelebbről is megtekinthette a gyártó első "okosóráját".

2

A fotókon jól látszik, hogy a kijelző meglehetősen nagyra sikeredett, ez hosszútávú viselésnél akár kellemetlenségeket is okozhat.

A 0,9 colos monokróm érintőképernyős kijelző olyan információkat közöl a hordozóval, mint a bejövő hívások, a jövőbeli találkozók és további ezekhez hasonló dolgok. A kijelző minősége sem olyan jó, mint amilyenre számítani lehetett a látványtervek alapján, a felbontása az új modellnek mindössze 128x36 pixel.

3

A Montblanc óraszíjára felszerelt egység nem használható önálló eszközként, a készüléket iOS vagy Android alapú okostelefonhoz kell csatlakoztatni, csakis így képes információkat megjeleníteni.

Az e-Strapre keresztelt modell várhatóan 250 dollárt fog kóstálni, így a fenti tények tudatában erősen kérdéses, hogy megéri-e ennyi pénzt kiadni érte.

Forrás: macrumors.com

Kapcsolódó cikkek: Új versenytársa lehet az okosóráknak


Kommentek megjelenítése