Ma 8 éves az iPhone!

Tech Hírek   |   2015.01.09 - 18:08   |   Írta: Pausch Rita   |   984

A Safari után újabb szülinapost ünnepelhetünk! Ma, azaz január 9-én, 8 éve, hogy 2007-ben Steve Jobs bemutatta az első iPhone-t a világnak.

iphone evol0

Steve akkor azt mondta, hogy most valami olyasmit mutat be, ami nem csak jelentős változást hoz a személyes műszaki cikkeink területén, hanem egyébként is megváltoztat mindent. Elmondta, hogy bemutatnak egy széles képernyős iPodot, egy forradalmi mobilkészüléket és egy internetes kommunikációs eszközt, de valójában mindez egy termék.

Mit mondjunk? Igaza volt. A Forbes szerint az elmúlt 8 évben, több, mint 500 millió darab iPhone-t adtak el, legalábbis a márciusi adatok szerint, vagyis ebben még nincs benne a hatalmas sikert aratott két új iPhone eladási statisztikája.

iphone evol

Az eladási számok azonban nem mutatják azt, és nem szólnak róla, hogy az Iphone micsoda forradalmat indított el a mobilpiacon és, hogy ennek a terméknek köszönhetjük azt, hogy elindultunk az okostelefonok világába.

Ha kíváncsiak vagytok milyen fejlődésen ment keresztül az iPhone az elmúlt években, itt elolvashatják a történetét. Lent pedig megnézhetitek a 2007-es Keynote-ot!

http://youtu.be/t4OEsI0Sc_s


Kommentek megjelenítése