HasználtAlma oldalleállások

Tech Hírek   |   2015.01.08 - 20:44   |   Írta: H.A   |   662

Kedves Látogatóink!

hasznaltalma

Mivel az elmúlt időszakban többször is előfordult probléma az oldallal, úgy gondoltuk, ideje, hogy megosszuk veletek mi a helyzet.

A dolog hátterében egy édes kellemetlenség áll, ugyanis a HasznaltAlma.hu az utóbbi időben olyan látogatott és népszerű lett, hogy a szolgáltatónk szervere egész egyszerűen nem bírja a terhelést. Természetesen megtettük az ügyben a megfelelő lépéseket, de ezek átfutása igényel némi időt, úgyhogy addig is előfordulhat még esetleges leállás. Ezeket minden esetben igyekszünk a szolgáltatóval együttműködve minél gyorsabban megoldani, de azért türelmeteket is kérjük.

Egyúttal pedig megragadnánk az alkalmat, hogy megköszönjünk Nektek a növekvő érdeklődést! Arra biztatunk Titeket, hogy továbbra is gyertek és hirdessetek nálunk, olvassatok minket! A Ti figyelmetek növekedésével együtt mi is fejlődünk, és egyre többet igyekszünk nyújtani Nektek. 

Az oldalon már heti 500 hirdetés jelenik meg és ár- érték aránytól függően, átlagosan 3-4 nap alatt cserélnek gazdát a termékek. Persze nem ritka az sem, hogy lényegesen rövidebb idő, akár néhány óra alatt viszik el a hirdetés tárgyát. Hozzáteszem, időnként, ha egy termék jóval a piaci értéke alatt kerül meghirdetésre, vagy egész egyszerűen különleges, mi is besegítünk és a Facebook oldalunkon közzétesszük. Akinek van kedve, még ki is próbálhatja, hogy adott idő alatt a hirdetésére hol kattintottak többet, nálunk, vagy valamelyik országos hirdetőportálon! (Meglepő eredményt kaptok majd.) 

Hirdetők jelentkezését az oldalra, állandóan fogadjuk, illetve örömmel fogadjuk és köszönettel vesszük, ha a közösségi oldalakon is követtek minket. Mindenkit biztatunk arra, hogy a hirdetését ossza meg a Facebook-on is, hiszen így még többen láthatják majd, az ismerősök segítő megosztásairól nem is beszélve. Szintén nagyon hálásak vagyunk érte, ha a Nektek tetsző írásainkat is megosztjátok ismerőseitekkel, vagy ajánljátok az oldalt.

Köszönjük, hogy látogattok minket és mindenképpen maradjatok a technikai átmenet ellenére is, mert idén sok újdonságot tartogatunk számotokra!

HasznaltAlma™


Kommentek megjelenítése