Művészeti galériává alakulnak az Apple Store üzletek

Tech Hírek   |   2015.01.03 - 19:10   |   Írta: Máté Gergő   |   861

Az Apple „Start Something New” vagyis „Kezdj valami újba” kampánya tovább folytatódik. Legutóbb a Mac és iOS eszközökön készített alkotásoké volt a főszerep, ezúttal viszont maguk az Apple üzletei változnak művészeti galériává.

apple-retail-start-something-new-01

Minden kép az ügyfelektől érkezik és a Twitteren keresztül lehet jelentkezni (ifoAppleStore). A kiállítás jelenleg a Regent Street-i üzletben már megtekinthető Londonban. Nem csak a Brit fővárost, de New Yorkot, Toronto-t is érinti a nagy galériás megszállás.

Ezeket a képeket szintén Apple termékkel készítették. Minden egyes pixel és képkocka a tehetséges Apple felhasználóknak köszönhető világszerte. Amikor a munkásságukat megtekintitek, az reméljük arra inspirál, hogy valami újba kezdjetek.

Az Apple üzleteiben sok olyan képpel találkozunk, melyet a „Start Something New” kampány weboldalán is megtalálhattok. Olyan alkalmazásokkal készítették ezeket, mint a Procreate, a Brushes 3, a Slow Shutter, a VSCOCam vagy a Waterlogue és az iDraw. A művészek között Roz Hall, Matt Pyke és Craig & Karl képei is megjelentek.

apple-retail-start-something-new-02

apple-retail-start-something-new-03 

Forrás: 9to5mac.com


Kommentek megjelenítése