A leghasználhatatlanabb iPhone tokok

Tech Hírek   |   2015.01.02 - 20:08   |   Írta: Pausch Rita   |   5562

A különféle hordozható eszközeink védelmét gyakran egy jó kis tokkal látjuk el. A védelem mellett persze nem utolsó szempont a külcsín sem, így a legtöbben vagy olyan tokot keresnek, ami véd, de alig látszik, vagy ami tényleg jól néz ki. 
A saját tervezésű tokoktól kezdve a rejtett funkciókkal (kis zsebekkel ellátott, cigarettagyújtós, pattogtatós, stb.) ellátottakon át a nevesebb divatházak nevével fémjelzett trendi tokokig számtalan félét kaphatni. Vannak azonban olyanok, amik nagyok, esetlenek és egyáltalán semmi értelmük. Ma ezek közül szemezgettünk párat.

Az Absolut vodka jó kis ital, de az iPhone 6 Plus-hoz készült Absolut tok már közel sem olyan kézhezálló. Viszont az áruk nagyjából megegyezik.

tok0

Döbbenet, hogy ennek a divatháznak a neve és az alábbi két tok összefügg. A Moschino két tokja is Barbie kellékeinek a képére készült és potom 85 dollárért kapható. Nő legyen a talpán, akinek bármelyiket sikerült egy borítéktáskába belepasszírozni. Tükör?

tok1

Vagy egy szupcsi telefon.

tok2

Csupa fül vagyok. – mondhatja az a Tolkien rajongó, aki egy jelmezbál erejéig megveszi ezt, hogy hobbitnak öltözhessen. De most komolyan: hétköznapokra?!

tok5Ezt a homárt jobb nem beledobni a fazékba! 

tok3

Többfélét is lehet kapni a csótány és bogár tokokból. Biztos jól mutathat egy asztalon… 

tok6

Ízlések és pofonok!


Kommentek megjelenítése