Már előrendelhető az Apple Watch

Tech Hírek   |   2014.12.16 - 12:21   |   Írta: Pausch Rita   |   1140

Megismétlődik ugyanaz, ami az iPhone 6 esetében is. Bár még nincs hivatalos időpont a Watch megjelenéséről, már a luxusváltozat előrendelhető ékszerkészítőknél.

diamond-watch

Ezúttal az amerikai gyémántforgalmazó, ékszerdizájner, a Mervis, állt elő egy csili-vili Watch változattal. A nemes egyszerűséggel csak "Gyémánt Watch"-nak nevezett ékszer okosóra természetesen a Watch arany változata egy „kis” extrás szíjjal.

A tenisz fazonú szíjat 8 sorban, összesen 15,14 karát minősített gyémánttal készítették és ettől a kis tuningtól a kütyü ára rögtön 30 150 dollárra (majdnem 6,5 millió forintra) szaladt.

Valószínűleg a Mervin csak az első fecske lesz. A Watch tökéletesen alkalmas arra, hogy az ékszerészek még egyszerűbben fordulhatnak egy Apple termék felé, mint mondjuk eddig a tokok esetében. Mert ezúttal a saját területükön maradva készíthetnek egyedi szíjakat az Apple újdonságához.   

A legújabb dátum az Apple újdonság megjelenésére tavasz, de az ilyen, ékszerész által készített, exkluzívabb darabokra még legalább jövő nyárig várnia kell a pénzköltésre sóvárgó vásárlóknak. Bár talán nem tévedek nagyot, ha azt írom, hogy ez a magyar valóságtól egyelőre nem csak időben van messze…  

Forrás: CultofMac, Mervin Diamon Importers Facebook


Kommentek megjelenítése