Ez az igazi újítás: Itt a 12,2 hüvelykes „iPad Air Plus” tervrajza

Tech Hírek   |   2014.11.29 - 17:22   |   Írta: Máté Gergő   |   1003

A japán Mac Fan magazin bemutatta a sokat emlegetett 12 hüvelykes iPad rajzait. Talán nem teljesen jogtalanul emlegetik az új táblagépet „iPad Air Plus”-ként. Az eszköz nagy újítása (mérete mellett) a villámgyors A9-es processzor, és a négy hangszóró, mely minden helyzetben ideális sztereo hangzást biztosít.

mac-fan-12-inch-ipad

Már a vastagság sem jelenthet problémát, hiszen a korábban „iPad Pro” néven említett táblagép csupán 7 mm-es a Mac Fan-os tervrajzok alapján. A kijelző méretét illetően viszont rengeteg találgatásnak adtak hangot a különböző magazinok és portálok, a szimpla 12-es mérettől a 12,9 hüvelykig mindennel találkozhattunk.

A Bloomberg állítása szerint a készülék gyártása és a kereskedelmi forgalomba hozatala egyaránt 2015 elején történhet meg, ezzel szemben a The Wall Street Journal úgy véli, hogy a tömeggyártás még idén Decemberben kezdetét veheti, amennyiben a partnerek továbbra is tudják biztosítani az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus gyártásának zavartalan lebonyolítását. A legújabb pletykák azonban nem túl bizakodóak, a nagyméretű iPad gyártását csak a 2015 első illetve második negyedévére tippelik.

Nem tudjuk garantálni, hogy a Mac Fan oldalán megjelent tervrajzok hitelesek, azt viszont elmondhatjuk, hogy korábban az iPhone 6 és 6 Plus esetében precíz terveket közöltek. Érdekesség még, hogy véleményük szerint az Apple olyan iPad mini 4-et tervez, mely az iPad Air 2 dizájnjára alapoz.

Forrás: 9to5mac.com


Kommentek megjelenítése