Egy kis almás tükröm, tükröm

Tech Hírek   |   2014.11.29 - 13:13   |   Írta: Pausch Rita   |   1259

Az Apple-t akárhány nő is szereti és használja, még mindig valahogy pasis téma. A legtöbb újságíró a témában férfi, – tisztelet a kivételnek - ezért néha igazán nehéz női témák nyomára bukkanni.

glamscreen

Most viszont sikerült találni valami olyat, ami kifejezetten csajoknak való, nem rózsaszín és egy fél Hello Kitty (vagy valami más „cukiság”) sincs rajta. Nem olyan régen teszteltem a 3D fóliát, ami akkor nagyon tetszett, de most találtam egy olyan bevonatot telefonra, amit bizony szintén szívesen tesztelnék…

Egy igazi csajos, dögös kiegészítő, ami közben biztonsági funkciót is ellát, anélkül, hogy megváltoztatná a készülékek formáját, vagy jellegét. Sőt, ez esetben dob is rajta! A Glam Screen egy olyan kijelző védőfólia, ami tükör felülethez hasonlóvá válik, amikor a kijelző fényei kialszanak.

Vagyis Hölgyeim, indulhat a rúzsozás! Nem kell sem mosdó tükrökre vadászni, sem mindenhova magunkkal citálni egy zsebtükröt, ráadásul az ilyen célra kicsit ciki első kamera használatot is elfelejthetjük. Nincs több „Na, tessék már megint szelfi!” beszólás. Csak egy olyan tükörfelület, ami mindig kéznél van és még nagyobb is, mint egy zsebtükör.

glamscreen2

Szerintem praktikus, elegáns és egy kicsit mókás is, hogy a hőn szeretett készülékünket még ilyesmire is használhatjuk, akár kényelmesebben, mint eddig. A ki-érti-miért-celeb Kardashian család tagjai is büszke tulajdonosai a Glam Screen-nek, bár ez szerintem sokakat – engem legalábbis - inkább eltántorít, mint vonz. Annyiban viszont igazuk van Kardashianéknak, hogy, ha valamire használhatjuk azt a szót, hogy „trendi” hát ez az. Az összes iPhone típushoz lehet kapni, sőt még iPadhez is, bár az utóbbit azért már kissé túlzásnak érzem.      


Kommentek megjelenítése