A legújabb iPhone 6 reklámok

Tech Hírek   |   2014.11.25 - 21:54   |   Írta: Pausch Rita   |   926
25. nov A legújabb iPhone 6 reklámok

Az Apple egy kicsit beerősítene a közelgő Black Friday-en is.

Egyszerre két új, iPhone 6 és 6 Plus reklámmal is előálltak „Foglalások” és „Játékosok” címmel, továbbra is a folytatva a tobb, jobb és egyéb fokozásos irányvonalat.  
 

Még jobb kapcsolat

A „Foglalások” című spot az iOS 8 és OS X Yosemite legújabb funkcióját mutatja be, vagyis azt, hogy hogyan lehet az iPhone-ra beérkező hívásokat más eszközökön fogadni, mint például egy MacBook Air vagy egy iPad. Ugyan eddig is elég jól működtek együtt az eszközök, de az új funkciók miatt az Apple most már kifejezetten büszke erre. Legyen szó hívásokról, SMS-ekről, „handoff-ról” vagy akár hálózatmegosztásról.

Még jobb játékfunkció

A „Játékosok” filmecskében a nagy Apple barát és népszerű amerikai showman, Jimmy Fallon, és az énekes, Justin Timberlake, hangját hallhatjuk, miközben ketten egyszerre játszanak az iPhone 6 és iPhone 6 Plus készülékeken a Vainglory játékkal.

Szerintem egyébként az első reklámban is őket hallani. Bár kétséges, hogy a két sztár a hangján kívül a kezeiket is adta a reklámhoz, a Cult of Mac találóan állapította meg, hogy az egyik mancs bizony jóval nagyobb a másiknál… Valljuk be, az iPhone 6 Plus-hoz dukál is egy ekkora kéz.

Nektek hogy tetszenek az új reklámok? És mennyire tetszenek az új funkciók?

 


Kommentek megjelenítése