Megjelent az AirParrot 2

Tech Hírek   |   2014.11.23 - 11:22   |   Írta: H.A   |   1753

unnamed-1

Az AirParrott már azelőtt támogatta a képernyő megosztást az Apple TV-re, mielőtt az az OS X alap funkciói közé került. Sőt, akinek 2011 előtti gépe van, annak hivatalosan a rendszer nem támogatja, viszont ezzel a programmal ők is elérhetik ezt a funkciót. Ezen kívül viszont eddig nem volt sok más hasznuk, viszont az új verzióba több érdekes funkciót is pakoltak.

Legfontosabb ezek közül a képernyő tükrözés a Chromecast eszközökre is, ami állítólag jobban működik mint a Google saját Chrome pluginja, és ezzel az AirParrot lett az első alkalmazás ami Chrome nélkül is képes, hang megosztással együtt használni a Chromecastot.

A másik hasznos újdonság, hogy ezentúl média szerverként is működik a program, vagyis elég csak belehúznunk egy videó vagy hangfájlt, és már megy is a lejátszás az AirPlay eszközeinken, akár 5.1-es hanggal. Ilyen funkciókra például a Beamer is képes volt eddig is, viszont az egy kevésbé multifunkcionális alkalmazás, és nem kerül sokkal kevesebbe.

unnamed-2

Természetesen az új változat már a Yosemite felületéhez van igazítva, és még sok hasznos javítással lett ellátva, szóval mindenképpen érdemes használni, ha van AirPlay eszközünk.

Az alap program 15 dollár, a korábbi verzióról 10 dollárért frissíthetünk.

airsquirrels.com/airparrot


Kommentek megjelenítése