Itt az Apple Pay ellenfele

Tech Hírek   |   2014.11.21 - 11:27   |   Írta: H.A   |   1071

applepeeble

 

Nagyon úgy tűnik, hogy a Pebble okosóra PayPal általi fizetési lehetősége több szempontból is verni fogja az Apple Pay-t. A pénzügyi cég által létrehozott fizetési eszköz ma vált elérhetővé, lássuk, hogy milyen előnyökkel bír az almás céggel szemben a PayPal alkalmazása.

Az Apple Watch és annak fizetési rendszerével ellentétben a PayPal alkalmazásának nem szükséges kapcsolódnia az okostelefonhoz, illetve NFC sem szükséges a tranzakciók lebonyolításához. Helyette kétféle fizetési mód lehetséges: kódot generál, vagy a másik esetben bejelentkezhetünk a PayPal fiókunkba bizonyos boltokban, sokkal kényelmesebbé téve a vásárlást.

Másik különbség – és ebben az esetben az „almások” vannak előnyben –, hogy a PayPal kizárólag a saját rendszerén keresztül működik, míg az Apple Pay esetében a legtöbb hitel –és bankkártya megfelelően működik.

Mindkét rendszernek megvan a maga előnye és hátránya, az azonban biztos, hogy a PayPal Pebble-lel való együttműködése konkurenciát jelent az Apple Pay-re, és egyúttal magára az Apple-re.


Kommentek megjelenítése