Frissült a Paper, egy csomó hasznos új funkcióval

Tech Hírek   |   2014.11.09 - 15:30   |   Írta: H.A   |   799

mix-homepage

A közkedvelt iPad rajzprogram, a FiftyThree Paper alkalmazása, kapott egy elég nagy frissítést. Többek között most már szinkronizálható az Adobe Creative push értesítéseket és direkt megosztást kapott a Mix és még néhány apró, de hasznos fejlesztést az egész program. Az új verzió már most letölthető az App Store-ból.

Az Adobe Creative Cloud integráció a legnagyobb része frissítésnek, ami segítségével a megosztás gombra nyomva közvetlenül a Creative Cloud tárhelyre exportálhatjuk a rajzokat, hogy közvetlenül szerkeszthessük az Adobe grafikai programokkal. A többi funkció főleg a Mix közösségi szolgáltatást fejleszti.

Az alap program önmagában elég kevés, de ingyenesen kipróbálható, és nem túl drága (7 dollár) a teljes verzió feloldása sem.

Garantáltan a legjobb módja a gyors vázlatok rajzolásának tableten, főleg hogy ők fejlesztik a Pencil nevű bluetooth stylust, ami nyomásérzékeny és radír móddal is el lett látva, valamint a program teljesen rá lett szabva, szóval érdemes beszerezni egyet ha sokat használjuk.

App Store link


Kommentek megjelenítése