Problémákkal küzd a Nest mobil applikációja

Tech Hírek   |   2014.11.07 - 19:36   |   Írta: Máté Gergő   |   746

A Nest hivatalos mobil applikációja ideiglenesen el lett távolítva az App Store-ból a felhasználók visszajelzései miatt. A legújabb verzió ugyanis eléggé akadozva működött és könnyen összeomlott. Ennek az applikációnak a segítségével távirányíthatóvá vált a Nest Learning Thermostat (hőszabályzó) és a Nest Protect (füst és szénmonoxid detektor) iPhone-ról és iPad-ről.

screen-shot-2014-11-07-at-11-45-55-am

Már a Twitteren is megjelent a Nest közleménye: „Jelenleg a Nest iOS applikáció 4.4.0-s verziójában lévő kilépési hiba javításán dolgozunk. Nem sokára frissítjük a státuszát”. Tony Fadell, a Nest vezérigazgatója, aki korábban az Apple munkatársa volt szintén közölte a hibajelenséget a Twitteren.

A Google tulajdonában lévő vállalat korábban is küzdött szoftverhibákkal. A Nest Protect füst és szénmonoxid jelző sokszor téves jelzésekkel színesítette a felhasználók napjait Az év elején a Nest vissza is vonta egy időre a Protect értékesítését.

Az Apple jelenleg a Nest Learning Thermostat-ot és a Nest Protect-et egyaránt árusítja az Apple Store-okban a „Connected Home” kategóriában, tehát a Google általi felvásárlás nem szakította meg az értékesítést.

Forrás: 9to5mac.com

Kapcsolódó cikkek: Nest: Az inteligens termosztát.

 Miért nem vásárolta meg a Nestet az Apple?

Felvásárolta a Nest-et a Google


Kommentek megjelenítése