A CNN műsorvezető tagad

Tech Hírek   |   2014.11.07 - 18:20   |   Írta: Pausch Rita   |   1267

Mit csinálnak a médiában, ha bakiznak? Nos, a legritkább esetben ismerik el. Leginkább letagadják és/ vagy igyekeznek gyorsan fű alatt rendezni az ügyet. Úgy tűnik, a CNN sincs ezzel másképp. Mivel az utóbbi időben sok reklámszerződést buktak, így most kénytelenek menteni, ami menthető.

CNN-iPad

A napokban mi is beszámoltunk róla, hogy a CNN egyik félidős választásokkal foglalkozó politikai műsorában a műsorvezetők szívesebben használták fű alatt az iPad Air készülékeiket, mint a szponzor Microsoft Surface Pro 3s tableteket. A legcikibb az egészben, hogy hiába próbálták leplezni az akcióikat, a szemfüles nézők bizony elcsípték őket.  

Az egyik politikai kommentátor, aki szerepel az említett elcsípett pillanatképeken „hamis mémnek” és „idiótának” nevezte a „bizonyítékokat”, amik mostanra bejárták a netet. Na, meg az Apple híroldalakat...

A műsorvezető, Jake Tapper, azt mondja, hogy ő valóban használta az iPad Airt, de csak „twitterezésre”, valójában mindkét készüléket használta és igenis szereti a Surface tabletet.

ipadvssurface

Bár nem túl elegáns dolog cikkekben hangulatjeleket használni, de még sohasem éreztem akkora késztetést erre, mint miközben ezeket a sorokat írtam. Amúgy meg mindenki jegyezze meg egy életre: „twitterezni” egy iPaden egészen más, mint használni egy iPadet…

Képek forrása: Scottandkat 



Kommentek megjelenítése