Nem módosult az iPhone 6 Plus a hajlíthatóság miatt

Tech Hírek   |   2014.10.31 - 20:26   |   Írta: Máté Gergő   |   908

Korábban olyan hírek terjedtek a világhálón, melyek szerint az iPhone 6 Plus bizonyos alkatrészeit megváltoztatták, hogy a „bend” effektusnak (tehát a hajlíthatóságnak) jobban ellenálljon. A mai napon az iFixit bebizonyította, hogy a korábbi 172,7 grammról valóban hízott egy picit az iPhone 6 Plus, pontosan 173,5 grammosra.

yyilrrwitdilkrsd

A legelső kiadáshoz képest ez egy minimális változás, melyet sokan a hajlíthatóság ellenszereként tippeltek. A változást megerősíthetjük, de hozzá kell tennünk, hogy ez egy megszokott dolog és az iPhone 6 Plus nem lettek titokban módosítva.

Egy bejegyzés az Apple specifikációjában arról árulkodik, hogy „A méret és a súly eltérhet a gyártási folyamatok miatt” és a forrás szerint 1,5 gramm eltérés két iPhone 6 Plus között normálisnak mondható.

Az Apple korábban kijelentette, hogy a hajlíthatóságot nem találja különösen aggasztó problémának és normál használat mellett nem okoz sérülést, az extrém esetek viszont előfordulhatnak. Az iPhone 6 és 6 Plus saválló és titánium alkatrészekből áll, valamint az okos telefon ipar legerősebb üvegét kapták.

Forrás: 9to5mac.com


Kommentek megjelenítése