Zombie Café ingyenes iOS játék bemutató!

Tech Hírek   |   2014.10.29 - 16:06   |   Írta: H.A   |   879

A következő pár sorban szeretném bemutatni a jelenlegi kedvenc játékomat. A Zombie Caffe játékban nincs más dolgunk, mint főzni, megtámadni a szomszédos kávézókat, lenyúlni a barátaink pénzét, vagy inkább a bevételüket, mindezt pár segítő zombi társaságában. Minél nagyobb szintűek leszünk a játék előrehaladtával, annál több zombit tudunk dolgoztatni és persze, annál több igen undorító kaját tudunk főzni, beleértve az ujjperces húsos szendvicstől kezdve a legyes hamburgeres szendvicsen át a tésztás bolháig.

A játékban két dologgal tudunk fizetni: az egyik a dollár, amit a bejövő vendégek kiszolgálásával kapunk, és az úgynevezett Toxin, egy zöld trutymó, amit videók nézésével tudunk szerezni. Ha végig néztük egy videót, kapunk egy Toxin cseppet, amiből 10 darab kell egy üveg Toxinhoz. Szerezhetünk másképpen is trutymót, például, ha megtámadunk kávézókat és megnyerjük a csatát. A zombik energiával működnek, ha az elfogy, megtámadják a vendégeket, ami nem tesz jót kávézónk hírnévének, hisz csillagok alapján működik. Minél több csillagunk van, annál több vendég jön be hozzánk.


Az energiára visszatérve, minden zombi energiával működik. Ha elfogy, ki kell küldjük a zombinkat a kávézónkból pihenni. Állva alszanak. Igen, jól olvastad, egy helyben állnak és úgy alszanak, nem fekve. Ha már fogyóban van a zombink energiája, néha elkalandozik. Olyankor rájuk nyomunk egyet az ujjunkkal és visszatérnek közénk. Ha pedig egyből szeretnénk feltölteni zombink energiáját, akkor használhatunk egy Toxin-t. A játékban van egy úgynevezett Meatlocker nevezetű hely is, ahova, ha szeretnénk más zombiknak is helyet adni csoportunkba, akkor oda betesszük zombijainkat és, ott tudunk másokat is beszervezni a kávézónk csapatába. Alapból öt darab hely van a hústárolóban, de ezt is növelhetjük trutymókkal. A játékban még azt se árt tudni, hogy az ételek elkészítése minél több időbe telik, annál több adagot tudunk felszolgálni az éhes embereknek, és, ha nem szeretnénk órákat várni, akkor a trutymók felhasználásával fel tudjuk gyorsítani a folyamatot.

Íme a játék hivatalos trailere:

http://youtu.be/q5DJnKW4wkg

A kávézók megtámadásával nyithatunk új kajákat is, amik, ha győztünk, először a hűtőbe kerülnek és onnan eldönthetjük, hogy felszolgáljuk vagy kinyitjuk és már mi is tudunk főzni olyat. Persze fejlődéssel is nyithatók ételek, de egy ételből több fajtát is tudunk főzni, például van olyan, hogy hamarabb kész lesz csak kevesebbet kapunk belőle. Vagy én már olyat is nyitottam, hogy több ideig tart mire odaég az étel. A játékban pénzért vagy akár trutymóért vehetünk zombi kutyákat is.

Minden egyes kutyának más, más képessége van. Például van olyan, amit, ha megveszünk, akkor vevőink több jattot adnak és még így tovább. De ezek a kutyák elég drágák, hisz van, amelyik 25 ezer dollárba, vagy 50 darab trutymóba kerül. A játékban persze tudjuk fejleszteni kávézónkat is, növelhetjük pénzért a méretét, ami először azt hiszem körülbelül 2500 dollárba kerül, utána meg vagy 20 ezerbe, ami nem karcsú és sok idő, annyit szerezni. Persze experience, vagyis fejlődési, pontjainkat növelhetjük a vevők kiszolgálásával vagy, ha veszünk egy olyan adott tárgyat, ami ezért pontot ad.

A játék maga nagyon jó és, akinek megtetszett volna, innen tudja tölteni, teljesen ingyen:

itunes.apple.com/


Kommentek megjelenítése