Mobil chatelés virtuális álarcon keresztül

Tech Hírek   |   2014.10.25 - 22:14   |   Írta: H.A   |   707

looksery34545

Fotó: TUAW

Korábban már láthattunk asztali számítógépeken hasonló arckövető programokat, amik segítségével olyan felvételeket csinálhattunk amin teljesen takarásban van az arcunk, mégis a saját mimikánk alapján mozog a virtuális álarcunk.

A Looksery nevű iOS alkalmazás elhozta ezt a megoldást mobilra is, és elképesztően jól működik. 

123

Amellett hogy egy rakat valósidejű effekt közül válogathatunk, a választott maszkra még egy retusáló réteget is húzhatunk, amivel akárkiről vállalható videót lehet készíteni. Lényegében a program nagy része erre lett kihegyezve: küldjünk olyan videókat másoknak amiken szebbnek látszunk. 

Aki viszont az arc keskenyítő móddal sem érzi magát magabiztosabbnak az választhat különböző állat vagy halloweeni avatarok közül. 

A program állóképpel is működik, viszont egyértelműen videókhoz lett kitalálva. Ezeket a felvételeket megoszthatjuk a legtöbb közösségi hálón, és közvetlenül a programon belül is, habár ehhez a másik félnek is fel kell telepítenie. 

Nem egy Snapchat gyilkos, viszont el lehet vele szórakozni egy ideig és teljesen ingyenes. További infó és letöltés ezen a linken.

 


Kommentek megjelenítése