Almás bankolás: hol van rá lehetőség?

Tech Hírek   |   2014.10.21 - 18:23   |   Írta: Máté Gergő   |   726

Közzétették a pontos listát azokról a bankkártyákról, melyekkel az Apple Pay szolgáltatása elérhető. Azt eddig is tudtuk, hogy a Visa és a MasterCard valamint az American Express támogatott, de a (jelenlegi) teljes lista jóval több opciót tartalmaz.

apple-pay-support-01

Eredetileg az Apple egy 500 bank által támogatott rendszerről adott hírt, de jelenleg az említetteken kívül csak a következőkkel járhatunk sikerrel: American Express, Bank of America, Capital One, Chase, Citi, J.P Morgan, Merrill Lynch, U.S. Trust, és Wells Fargo. Small Business bankkártyával pedig csak a Capital One és az American Express támogatott.

A közeljövőben ez a lista bővülni fog a Visa partnereivel, mint a Barclaycard, First National Bank of Omaha, M&T Bank, PNC, Navy Federal Credit Union, Regions Bank, USAA, és a U.S. Bank. Ezen felül a MasterCard ügyfelek is számíthatnak bővítésre: Barclaycard, USAA, PNC, Navy Federal Credit Union, US Bank, Fifth Third, First Hawaiian, First National Bank of Omaha, First Niagara, Key Bank, Silicon Valley Bank, SSFCU, SunTrust és a Synchrony Financial mind potenciális partnerek.

Forrás: macrumors.com


Kommentek megjelenítése