Mégis lesz meglepetés az iPad bemutatón?

Tech Hírek   |   2014.10.09 - 21:31   |   Írta: H.A   |   409

Bzd0Z rIQAEAZ0j

Két érdekes hír is felröppent az október 16.-i eseménnyel kapcsolatban. Egyrészt az iOS 8.1 béta fájljai között valaki ráakadt néhány @3x felbontású képre amiket iPadre szánnak. Ez azt jelentheti hogy az új iPadek lehetséges hogy Retina HD felbontással érkeznek, amit jelenleg még csak az iPhone 6 Plus használ.

Persze ez nem garancia, de korábban a Retina MacBook megjelenése előtt is kikerült néhány kép az OS X bétájából amiből ki lehetett következtetni, reméljük most is ilyesmi lesz.

imac-colors-640x400

A másik érdekesség, inkább egy elmélet amivel a Daring Fireball írója állt elő. Mivel szinte biztos hogy új Mac-ek is be lesznek mutatva, arra gondolt hogy az “It’s been way too long” szlogen az esemény meghívóján valószínűleg arra utal hogy ismét lesznek színes Macek! (Mivel ilyet már valóban régen láttuk)

Habár az Apple mostani teljesítményét elnézve, nem hinném hogy ennyire radikálisan átszabnák a Mac palettát, pláne hogy ezek most önmagukban is megállják a helyüket. Igaz a fekete MacBook hiányzik, és az iPhone 3 alapszínében is szívesen vennénk gépeket, de az is lehet hogy valami egészen más termékre utalnak ami már rég volt frissítve.

Kapcsolódó cikk: Ez lenne az új iPad Air?


Kommentek megjelenítése