Még nincs vége az Apple botrányoknak!

Tech Hírek   |   2014.10.09 - 11:23   |   Írta: Pausch Rita   |   683

A szeptember nem zajlott simán az Apple háza táján. Az iCloud botrány és a szeptemberi Apple keynote közvetítés alatt tapasztalható hibák pusztán az előszelei voltak mindannak, ami következett a cég életében az elkövetkező hetekben.

hairgate

Úgy tűnik nagyon is igaz a mondás, hogy a sikert nem adják ingyen. Bár az iPhone eladások mindenféle rekordot döntögetnek a több felhasználó több gonddal is jár.

Miután az első telefonok használatba kerültek, már el is kezdődött a telefon elhajlási botrány (bendgate), ráadásul a kedélyek csöppet sem csillapodtak az új iOS 8.0.1 verzióval, ami elég sok kellemetlenséget okozott a felhasználóknak.

Ezek után talán már azt hihette volna mindenki, hogy nyugi lesz és az októberi csendet csak az őszi, hulló falevelek zizegése, vagy néha az eső kopogása zavarhatja meg, ám most új botrány van készülőben.
Angolul már úgy nevezik a jelenséget, hogy „hairgate”. A gond ezúttal az, hogy sokaknak telefonálás közben a hajuk vagy az arcszőrzetük beszorul a telefon illesztéseibe. Ez önmagában még nem lenne nagy probléma, ám a trükkös kis rések többet nem is eresztik a kósza szőrszálakat, sőt kegyetlen módon kitépik őket! Ha a jó oldalát nézzük a dolognak, így a szőrtelenítés egy egészen új módja van születőben. Ám közel sem vagyok biztos benne, hogy az Apple be akarta építeni ezt a funkciót a készülékeibe.

A közösségi oldalak hangosak a dologtól és mémek tömkelege születik az ügyben. Bár a skrillex, vagyis oldalt leborotvált haj tavaly volt igazán menő, lehet, hogy a divat ezúttal is követi az iPhone használatot és ezzel együtt divatba jön a fél oldalon leborotvált szakáll is?  

Nos, ezek szerint az iPhone 6 nemcsak férfiasan tökéletes, de mindent megtesz a bársonyosan selymes bőrért is!

Kép forrása: Twitter


Kommentek megjelenítése