iOS 8 - Már nincs visszaút

Tech Hírek   |   2014.09.28 - 19:25   |   Írta: Pausch Rita   |   900

Ha utálod az iOS 8-at, mert sok a hiba, vagy, mert rosszul fut a készülékeden, eddig adott volt a lehetőség, hogy ha akarsz, visszatérhess az iOS 7.1.2 verzióra. Most azonban a rossz hír, hogy ez a hajó bizony elment. Mostantól ugyanis az Apple már csak az iOS 8-at jegyzi, így már nincs mód visszatérni a korábbi verzióhoz.

ios-8

Ez persze csak abban az esetben áll, ha valaki felfelé lépett már az ügyben. A dolog lényege ugyanis az, ha feljebb frissítettél („upgrédeltél”), akkor nem áll módodban lefelé lépni („downgrédelni”). Ha viszont egyelőre még a korábbi verzió fut a készülékén, akkor nincs gond. Vagy, ha valakinek a készüléke nem alkalmas arra, hogy futtassa az iOS 8-at, szintén nincs probléma, hiszen marad a korábbi verzió.

Az Apple alapvetően mindig a legfrissebb iOS verziót szokta jegyezni, de valószínűleg a temérdek hiba miatt még múlt héten egyaránt jegyezte az iOS 8 és az iOS 7.1.2 verziót is, mostanra azonban leálltak az utóbbival. Így mindenki jól gondolja meg, hogy frissít-e, hiszen ez már egy egyirányú utca.   

Forrás: CultofMac


Kommentek megjelenítése