A Camera+ még mindig az egyik legjobb iOS fotós alkalmazás

Tech Hírek   |   2014.09.28 - 21:52   |   Írta: H.A   |   1133

camera

Az iOS 8-nak köszönhetően a fejlesztők végre az összes manuális beállítást elérheti a kamerával kapcsolatban. Végre a Camera+ is frissült, immár a 6.0-ás verzióra, és továbbra is az egyik legrégebbi és legjobb fotós alkalmazás alternatíva a gyári után.

Az alsó görgő segítségével bármikor állíthatunk az expozíción, hogy a legjobb fényeket kapjuk. Ehhez viszont előbb duplán kell nyomni a fókusz ikonra hogy átvegyük az irányítás.

Az autófókusz vagy autóexpozíció bekapcsolásával a görgő igazodik az adott állapothoz, és ahhoz érhetünk el további beállításokat. Ezzel könnyen fel is lehet fogni hogy éppen mikor mi történik a fénykép készítése közben.

Új opció az ISO és a záridő beállításai is. Ha a “Shutter Priority” módot választjuk a többi beállítás igazodik a záridő fényerejéhez. Nem utolsó sorban egy új makró módot is kapott a program.

Végül, a Camera+ szerkesztő menüje ezentúl nyíltan működik, vagyis nem kell beimportálni a képeket hogy igazítsunk rajtuk, hanem rögtön a fotók között végezhetjük az új alkalmazás kiegészítő funkciónak köszönhetően.

A frissítés ingyenes a korábbi felhasználóknak, de az alapára sem drága, összesen két dollárért letölthető. Sajnos az iPad program még mindig külön van, ez drágább is, és még a frissítést meg sem kapta. 

http://youtu.be/swvwrkILqOA

App Store Link


Kommentek megjelenítése