Minden este töltenünk kell az Apple órát

Tech Hírek   |   2014.09.11 - 20:12   |   Írta: H.A   |   799

Apple-Watch1-640x490

Talán a legfontosabb tulajdonságáról, az üzemidejéről nem esett szó az Apple frissen bemutatott órájának. Habár az indukciós töltő kiváló megoldás, azért részben utaltak vele arra, hogy minél könnyebbé akarják tenni a töltés folyamatát, mivel gyakran szükségünk lesz rá.

A ReCode szerint az Apple még az óra kiadásáig főleg az akkumulátor területén szeretne sokat fejleszteni az eszközön, de néhány forrás szerint így is maximum egy napig fogja bírni, és esténként fel kell raknunk tölteni.

Első pillantásra a bemutató után azt hihettük hogy még csak néhány prototípus létezik, de a titokzatos fehér épületben egy bemutatóteremmel várták az újságírókat ahol többen ki is próbálhatták az órát. Természetesen az egész napos használatra nem volt lehetőségük, szóval pont az aksiidőről nincs visszajelzés, minden más viszont eléggé rendben van már most.

Az Apple szóvivője szerint viszont abban biztosak lehetünk hogy egy napot át fog vészelni.
Ő is kiemelte hogy azér készült a MagSafe technológiás töltő hogy minél egyszerűbb legyen a nap végén letenni ró.

Részemről a 24 óra még mindig elég kevés üzemidő egy olyan eszköznek amit csak kiegészítőként használok, és így még egy dologra oda kell figyelnünk esténként. Habár ez a többi konkurens óránál is ugyanilyen probléma, valószínűleg a következő modellekben erre nagy hangsúlyt fektetnek.

http://youtu.be/KhNlxZeY_EM




Kommentek megjelenítése