Marc Newson is bekerült az Apple design csapatába

Tech Hírek   |   2014.09.06 - 21:36   |   Írta: H.A   |   586

Képernyőfotó 2014-09-06 - 23.36.10

A Marc Newson által tervezett termékek között leginkább az a közös jellemző, hogy határozottan vidámak a letisztultság és elengancia mellett is. A referenciái között bicikliket, kocsikat, fényképezőket és még sok egyéb terméket is láthatunk, (természetesen órákat is) és mostantól az Apple szolgálatába áll. Nem mellesleg már régóta jó barátok Jony Ive-vel, több közös formatervet is készítettek már a jótékonysági (RED) aukciókra, többek között ezt a Leica fényképezőt és ezt az alumínium asztalt.

A Vanity Fair hírei alapján Marc továbbra is Angliában él, és az Apple megbízása mellett továbbra is vállal más projekteket is. 

Mindenképpen érdemes megnézni a weboldalát, érdekes látni hogy némelyik design teljesen beleillik a jelenlegi Apple termékpalettába, és némelyik olyan irányban is túlmutat a formákat és a színeket tekintve, amit az iOS 7 elkezdett de még nem sikerült hibátlanul kidolgozniuk. Remélem Marc jó hatással lesz Ive döntéseire, nem csak az okosórát tekintve hanem a szoftverek grafikai megjelenésében is.

http://www.hulu.com/watch/563008


Kommentek megjelenítése