Almás pletyka: képen és videón a működő iPhone 6

Tech Hírek   |   2014.09.06 - 20:36   |   Írta: Máté Gergő   |   606

A kínai cnBeta egy olyan fotósorozatot jelenített meg, amely egy Weibo felhasználótól (zzray) származik és hivatalos, működő, aktivált iPhone 6 készülékeket tartalmaz. Objektív hozzáállás mellett kijelenthetjük, hogy a fotók valódiságát teljesen nem tudjuk alátámasztani, ennek ellenére figyelemre méltóak.

working iphone 6 5s home-800x600

Elsőre úgy tűnik, hogy a dizájn nagyon letisztult és megegyezik azzal, amit eddig az iPhone 6-al kapcsolatos pletykák során láttunk. A kúpszerű szélek az üvegen jól láthatóak és a klónokról lemaradó kerek dual-LED True Tone itt jelen van. Megfigyelhető a hangszóró gombjainak süllyesztett „ürege” amely szintén nem találhatóak meg a klónokon.

working iphone 6 5s back-800x600

A kezdőképernyőn látszik az új Passbook ikon egy negyedik csíkkal, kamerával, repülőgéppel és egy csésze kávéval. Az új csík hitelkártyát jelöl, ami a mobilfizetési lehetőségre hívja fel a figyelmet.

working iphone 6 5s side

További érdekesség, hogy a főképernyőn egy hatodik ikonsort fedezhetünk fel (a dokkolón felül). Ez pontosan egy sorral több, mint amit a 4 hüvelykes iPhone modelleknél megszoktunk. Vízszintesen megmaradt a négy ikon, és csak kis mértékben növekedett a közöttük lévő rés. A koncepció szerint az új ikonelrendezést az iPhone 6 és az iPhone 5S is megkapná, mert mindkettő képes az 1334 x 750-es felbontásra.

working iphone 6 app store about-800x530

A képeket közzétevő személy megosztott egy rövid videót a Touch ID kioldásáról. Megfigyelhető még néhány kép az App Store-ról valamint az iPhone-ról (About) képernyő részletei a Beállításokon belül (Settings): ha minden igaz, egy 64 GB-os modell-t láthattunk, amelyen az iOS 8.0 12A365-ös verziója futott.

Cikkünk megírásakor nem érkezett bejelentés arról, hogy a képeket bárki hamisnak jelölte volna.

Frissítés: A kínai MiaoPai videómegosztó oldalon felbukkant egy videó az iPhone 6-ról és a Health, Settings és a Kamera funkciókról.

Forrás: macrumors.com


Kommentek megjelenítése