Flyout iOS játék bemutató, avagy nyírjunk ki pár legyet!

Tech Hírek   |   2014.09.04 - 16:04   |   Írta: H.A   |   1061

A Flyout az iPhone-ra és iPad-re is ingyenes és kizárólag a legyek kinyírásáról szól, hisz elég sokféle idegesítő légy van a játékban. A jó hír, hogy mi most megölhetjük őket mindenféle csodálatos eszközzel. A játék célja, hogy minél több legyet pusztítsunk el a hullám végére, anélkül, hogy bármelyiket hagynánk, hogy túlélje az akciót.

A dolgok viszonylag könnyen és lassú hullámokkal indulnak, normális legyekkel, amikor egy légycsapót hasznalva elintézheted a melót. A játék előrehaladtával viszont eléggé felgyorsulnak a dolgok és lesznek olyan legyek, amelyeknek több csapás kell, hogy kinyírjuk és fontos a gyors csapások használata. Szerencsére, ahogy a hullámok nőnek, úgy nő a fegyver arzenálunk is beleértve a géppuskát, rakétavetőt, rovarirtót és az én személyes kedvencemet a köszönj a kis barátomnak alias a minigun-nak.

Megsemmisíteni az idegesítő legyeket egyszerűen remek érzés, persze van egy másik idegesítő dolog a játékban a legyeneken kívül ez pedig a hirdetések, melyeket in-app purchase-el tudunk csak eltüntetni. 

Íme egy gameplay videó a játékról:

http://youtu.be/NdT3IzVC5o0

Akinek megtetszett volna a játék az innen tudja tölteni ingyenesen:
itunes.apple


Kommentek megjelenítése